Boosta inredningsbloggen

Boosta inredningsbloggen

Det är något särskilt med att hålla på med inredning, att få göra sitt hem och sin trädgård fin. Inredning är också ett jättebra bloggämne. Här kommer tips på hur du kan boosta din inredningsblogg.

Inredning

Vårt hem är vår borg, stället där vi kan slappna av och bara vara. De flesta av oss vill att vårt hem också ska vara en slags förlängning av oss själva – vi vill att inredningen, möblerna, tapeterna och den bostad vi bor i visar vilka vi är. Det finns många som inte tror att de tycker om inredning, men när det är dags att fixa i ordning vardagsrummet, så blir det ändå viktigt. Man vill ha soffan, färgerna eller fåtöljen som gör att man känner att “det här är jag”. Om du håller på att fixa till i ditt vardagsrum eller i något annat rum, så kan bra belysning göra stor skillnad. Bra belysning handlar både om hur lamporna lyser upp rummet, men också om hur lamporna ser ut. Idag finns det många lampor att välja på och du hittar ett stort utbud av snygga vägglampor hos Lampgallerian.

#Inredd ett rum

För att skapa en intressant inredningsblogg så måste det hända något. Det är enkelt att skapa snygga dukningar eller arrangera blommor och sedan ta kort på det. Men i långa loppet blir det lite tråkigt för läsarna. Ett bra sätt att boosta inredningsbloggen är genom att göra om ett helt rum. Då får du mycket material att skriva om, samtidigt som dina läsare får tips och inspiration. Du bör göra om hela rummet: nya tapeter och helst också göra något med dörrarna. Då blir det ett helt inredningsprojekt, där du visar hur man steg-för-steg kan förvandla ett rum och skapa något nytt. Tänk på att ta mycket kort och gärna skapa DIY-artiklar, så ger du både hjälp och inspiration.

#Åk på mässa

För att skapa en stor blogg, särskilt om du vill tjäna pengar på din blogg, så räcker det inte att bara vara hemma. Du måste ut och möta andra människor inom inredningsvärlden. Ett tips är att åka på mässa. Då kan du skriva om själva resan och nya trender, men också intervjua inredningsdesigner och olika företag. Genom att åka iväg upplevs du också som en riktigt stor bloggare för dina läsare, och de kommer då att rekommendera din blogg för andra.

#Nischa bloggen

Ett fel som många bloggare gör är att de skriver om allt möjligt inom sitt ämne. Vill du skapa en stor och välbesökt inredningsblogg, så måste du fokusera på en särskild aspekt av inredningar. Det kan handla om hur man inreder ett hem om man har småbarn, de senaste trenderna eller om man skapar allting själv. Många gånger vänder sig olika artiklar till olika läsgrupper. Du behöver identifiera din läsgrupp och skriva om saker som passar dem.