Den snygga stegen

Den snygga stegen

Vi ska inte sticka under stol med att vi faktiskt älskade den här inredningstrenden, åtminstone när den först kom ut. Man kunde hitta dekorationsstegen i allt från sovrum till kök och till och med i badrum. Det var något lantligt och romantiskt över det hela och även vi var helt enkelt upp över öronen förtjusta. Du kan säkert själv hålla med om att stegen gör sig väldigt bra på bild. Där står den med ett par kritvita handdukar hängda på sig och det senaste numret av Cosmopolitan hängandes över ett av “trappstegen”.

I verkligheten är stegen dock inte alls lika praktiskt och snygg. Eller jo, visst är den fortfarande snygg, men den är egentligen mest bara hopplös och totalt i vägen. Stegen står inte ordentligt och blir mest en samlingsplats för kläder som man inte orkar hänga tillbaka in i garderoben. Vi ska vara 100 % ärliga – den faller också. Mycket!

Den snygga men opraktiska stegen är alltså något som vi kommer att lämna bakom oss när vi går in i 2019. Inredningstrenden var kul så länge den varade, men det finns många andra trender som vi helt enkelt uppskattar mer.