Inred väggarna med konst

Inred väggarna med konst

Ett hem utan tavlor känns nästan inte som ett hem. Finns det något roligare än att hänga upp nya fina tavlor hemma? Tavlor kan innebära allt från traditionell till modern konst, posters och även fotografier. Vad ska du då tänka på när du inreder dina väggar med konst?

Det viktigaste är att du själv gillar det. Konst framkallar känslor och ingen annan än du kan bestämma vad som är konst för just dig.

Ett bra ställe att börja är att surfa in på https://www.frameit.se/ och titta runt på deras enorma och prisvärda utbud. Låt dig inspireras av posters, tavlor, olika ramar, olika storlekar och färger.

Det krävs inte mycket för att förvandla ditt boende till ett mysigt hem där du stormtrivs.

Du kan till exempel inreda med tema. Sätt upp fina svartvita inramade fotografier på vackra landskap, roliga djur eller på familjemedlemmar.

Skapa fina tavelväggar genom att blanda storleken på dina tavlor i ett förutbestämt mönster.

Varför inte blanda och mixa olika stilar precis som du vill så du verkligen får en personlig touch hemma. Var inte nervös för att placera en fin poster av Mona Lisa bredvid ett fotografi av en elefant.

Köp ramar i regnbågens alla färger och blanda på väggen och ser du en enormt stor tavla som du älskar så satsa direkt. Prova dig fram lite hemma och häng upp på olika ställen tills det känns helt rätt. Vilka känslor vill du att tavlorna ska frambringa? Skratt och värme eller vill du fastna med blicken i din tavla och låta tankarna vandra varje gång du ser den?

Följ magkänslan, ser du en tavla eller poster som du faller för omedelbart så tveka inte, du kommer hitta ett ställa hemma där den passar, det finns gott om tid att mäta på väggarna.

Byt gärna ut tavlor och posters ofta, varje gång kommer du känna som att du har ett helt nytt hem!