Inredningstips för balkongen

Inredningstips för balkongen

Våren har dragit in över Sverige och vi längtar efter att få vara ute i solen. Det är också en tid då det är dags att damma av balkong, altan eller uteplats och göra det till ett mysigt extrarum för sommaren.

Hållbara möbler

Om man har en öppen balkong eller altan är det viktigt att se till att man har möbler som håller för alla väder. Att behöva plocka in och ut stolar och bord vid dåligt väder är väldigt tröttsamt i längden. Investera i vanliga plastmöbler eller gå upp någon prisklass och köp riktigt snygga rottingmöbler. De håller garanterat i många år.

För att undvika smutsiga dynor bör du se till att de är enkla att ta av och plocka in vid dåligt väder.

För de sena sommarkvällarna

Det bästa med sommaren är långa kvällar där man kan sitta på balkongen med goda vänner och ett glas vin. Se till att ni inte fryser genom att köpa ett par riktigt varma plädar och filtar. Hos LaLiving finns varma plädar, filtar och kuddar i härlig fuskpäls. Mjukt och varmt på samma gång. Komplettera med ljuslyktor och värmeslingor för en ultimat mysstämning.

Dina vänner kommer garanterat vilja tillbringa mycket tid i ditt härliga krypin nu. Bjud in dem så ofta ni kan och se till att verkligen ta till vara på de bästa årstiderna. Njut av sommaren tillsammans!