Lämna städningen till proffsen

Lämna städningen till proffsen

Att ta hjälp av en städfirma för att förenkla din vardag kan vara en snabb hjälp för att koppla av mer och få ett rent hem. Just den återkommande städningen av hemmet kan vara en källa till dåligt samvete när det inte riktigt hinns med, och här kan en städfirma ge stor avlastning.

Städhjälp frigör tid

Oavsett om du har ett litet eller stort hem behöver det städas med jämna mellanrum, men ju större det är desto mer tid tar det i anspråk. Tiden påverkas även av vilken typ av inredning du har; älskar du till exempel dekorationer och mindre inredningsdetaljer kommer det ta betydligt längre tid att damma och torka än om du har ett minimalistiskt hem. Ett bra råd är att anlita en städfirma genom qleano och på det sättet frigöra tid för dig själv – tid som du kan spendera på betydligt roligare eller mer avkopplande sätt. Genom att ta hjälp av proffsen kan du vara säker på att få ditt hem ordentligt rent, och beställer du veckostädning får du möjlighet att verkligen koppla bort det där dåliga samvetet. Du kan spendera mer tid med familjen, kanske plocka upp något spirande intresse eller på andra sätt njuta av den energi som kommer av att slippa tänka på städningen.

Ett rent hem ger glädje och energi

Qleano har medarbetare i hela Sverige vilket gör att du lätt får hjälp att hitta och komma i kontakt med någon av deras partners. Dessutom är hemstädning en typ av hushållsnära tjänster vilket gör att de är avdragsgilla enligt RUT, det finns alltså ännu mer att tjäna på att anlita städfirma än att ”bara” slippa städa själv.

Upplever du mycket stress i din vardag är just den här typen av hjälp ett stort steg mot att må bättre. Det blir en investering i din hälsa att kunna släppa pressen att hålla huset rent. Processen att damma, torka, dammsuga och tvätta golv blir lätt en stor påfrestning speciellt om det finns barn och kanske även husdjur med i bilden. Tänk dig då att komma hem efter jobbet, öppna dörren och mötas av ett rent och fräscht hem. Varje vecka. Det är rätt svårslaget, det kan nog många skriva under på. Behöver du hjälp med fönsterputsning eller kanske till och med flyttstädning kan Qleano också erbjuda sina tjänster. Så varför inte investera i både din hälsa och familjefriden och prova på professionell städhjälp? Det kommer glädja alla i hushållet och skapa tid ni för stunden kanske inte har.